Een man heeft zondagavond wel heel veel geluk gehad, toen hij in zijn woonplaats Den Bosch met zijn fiets van een ruim zes meter hoge kademuur viel. Hij kwam na de ongewilde duik half in het water half in het riet van de Singelgracht terecht, maar raakte niet gewond.

Het incident gebeurde rond tien voor half twaalf aan de Zuidwal. Een omstander zag de man met fiets en al naar beneden duikelen. Hij sloeg direct alarm, waarna brandweer, politie en ambulance zich in groten getale meldden.

Met behulp van een ladder konden brandweerlieden en medewerkers van de ambulancedienst bij de man komen. Hij bleek echter niet gewond en kon zelf via de ladder naar boven klimmen.

Voor de zekerheid is de man in de ambulance verder nagekeken, hij bleek niet meer dan wat natte kleren aan het incident over gehouden te hebben. Hij kon de weg naar huis met zijn fiets vervolgen, al moest dat wel lopend, zijn fiets had door de val namelijk een slag in het voorwiel opgelopen.Man valt met fiets van metershoge kademuur in Den Bosch

Ongevallen |