Drunen – Op de kuising Grotestraat met de Achterstraat in Drunen is donderdagavond een auto op zijn zijkant terechtgekomen. De bestuurder raakte hierbij gewond is overgebracht naar een ziekenhuis.

Bestuurder schramde met zijn voertuig een andere auto en raakte vervolgens enkele paaltjes waarna zijn voertuig op de zijkant tot stilstand kwam. Omstanders reageerde direct en waarschuwde de hulpdiensten. Naast politie, ambulance en brandweer werd ook een Mobiel Medisch Team opgeroepen. Ze kwamen uiteindelijk niet ter plaatsen. In de ambulance werd eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Na de nodige hulp werd het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis.

Lichte schade
De eigenaar van het andere voertuig hield geen letsel over aan het ongeval. Zijn auto stond geparkeerd vlak voor de paaltjes waarop de bestuurde van de Opel op botste. De eigenaar zelf was aan het dineren De Zoete Kers in restaurant Zijn auto liep lichte schade op aan de voorzijde. De politie hielp de man met het invullen van de schadeformulieren en nam bovendien zijn verklaringen op.

De Zoete Kers
De auto van het gewonde slachtoffer is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Het ongeval trok veel bekijks. Het ongeval gebeurde namelijk vlak voor het restaurant De Zoete Kers waardoor enkele gasten een kijkje kwamen nemen.Auto op z’n kant bij ongeval Drunen

Ongevallen |