De man die zaterdagavond bij trampolinecentrum Jump XL aan de Bachlaan in Waalwijk werd mishandeld, is daarna korte tijd meegenomen in een auto.

Het slachtoffer is een man van 18, zo laat de politie zondagochtend weten. Hij zat rond acht uur samen met een vrouw in een auto toen een man het portier van de auto openrukte. De man bedreigde de 18-jarige met een mes. Ook stompte hij hem meerdere keren in zijn gezicht.

Vervolgens dwong de verdachte het slachtoffer in zijn auto te stappen. Nadat ze enkele minuten hadden rondgereden, mocht het slachtoffer weer uit de auto van de verdachte stappen. De verdachte is nog niet aangehouden, zo laat de politie zondag weten. Ze vermoedt dat het gaat om een ruzie in de relationele sfeer.

Vrouw waarschuwde politie
De achtergebleven vrouw waarschuwde zaterdagavond de politie. Zij en het slachtoffer werden door agenten opgevangen en meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen. De 18-jarige man werd door ambulancemedewerkers behandeld aan zijn verwondingen. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.

In eerste instantie kreeg de politie zaterdag de melding dat het zou gaan om een steekpartij. Dit bleek niet het geval.Man mishandeld en bedreigd met mes in Waalwijk

Overige |