Een auto is maandagmiddag rond 14.40 uur frontaal op een andere auto gebotst op de Treurenburg tussen Hedel en Den Bosch. De bestuurster van de grijze Dacia is daarbij gewond geraakt.

De Dacia kwam vanuit Hedel rijden over de tweebaansweg richting Den Bosch. De zwarte Ford kwam vanuit tegenovergestelde richting. Door een nog onbekende reden reed de vrouw de verkeerde weghelft op, recht op de Ford af.

De man in de Ford zag dit gebeuren en reed uit voorzorg de berm in. Dit mocht alleen niet baten, want de grijze Dacia week zo ver uit dat die alsnog op de zwarte Ford klapte. Volgens een getuige gebeurde dit met een vloeiende beweging. Door die klap is er weinig meer over van de Dacia. De weg ligt bezaaid met brokstukken.

De vrouw was nog aanspreekbaar na het ongeluk. Ze is voor de zekerheid wel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man in de Ford is ongedeerd gebleven.

De weg is voorlopig gesloten en het verkeer wordt over het naastgelegen fietspad geleid. De politie onderzoekt de zaak.Frontale aanrijding Treurenburg Den Bosch

Ongevallen |