Bij een ongeluk op de A59 bij Rosmalen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige vrouw uit Gemert om het leven gekomen. Dat meldt de politie. De auto waarin het slachtoffer zat, raakte rond kwart over twee met flinke snelheid van de weg. De auto kwam in een droge sloot terecht en kwam op zijn zijkant op de parallelweg tot stilstand.

In de auto zaten vijf mensen. Een aantal van hen werd uit de auto geslingerd. Een zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. Vanwege de ernst van het ongeluk werden twee traumaheli’s opgeroepen. Iedereen werd naar ziekenhuizen in de regio gebracht, maar een inzittende overleefde het ongeluk niet.

De vier gewonden zijn een 14-jarige jongen uit Rosmalen, een 17-jarige jongen uit Nuland, een 24-jarige vrouw uit Oss en een 29-jarige man uit Den Bosch.

‘Veel onduidelijk’
Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken hoe het ongeluk kon gebeuren, hoe hard er is gereden en wie de bestuurder was. “Er is nog veel onduidelijk, maar er lijken geen andere auto’s betrokken te zijn bij het ongeluk.”21 jarige vrouw overlijdt bij ongeluk A59 Rosmalen

Ongevallen |