Maandagochtend vroeg is bij een ongeluk op de A58 een man van 60 uit Eindhoven om het leven gekomen meldt de politie.

Een man van 55, ook uit Eindhoven, raakte zwaargewond. Het gaat om de bestuurders van de twee auto’s die bij het ongeluk betrokken waren. Het ongeluk gebeurde rond vijf uur op de A58 vanuit Eindhoven, bij Moergestel. De weg vanuit Eindhoven richting Tilburg was lange tijd dicht. Rond kwart over elf was de weg weer vrij.

Op de weg zijn enkele grote stenen gevonden. Mogelijk is een van de auto’s of zijn beide auto’s hierop gereden. Ook kan het volgens een woordvoerder van de politie zo zijn dat de automobilisten hebben geprobeerd de stenen te ontwijken waardoor het ongeluk gebeurde.

UPDATE
Uit nader onderzoek blijkt dat er drie voertuigen bij het ongeluk waren betrokken. Vermoedelijk is een (vracht)wagen die stenen vervoerde maandagochtend vroeg op de A58 van de weg geraakt en in de berm terechtgekomen. Bij het terugsturen zijn vervolgens meerdere stenen op de weg beland.

De automobilist die bij het ongeluk overleed, heeft de stenen waarschijnlijk proberen te ontwijken. In elk geval is hij met zijn auto in een slip geraakt. De auto van de man die bij het ongeluk zwaargewond raakte, is vervolgens weer op de auto van de overleden man geklapt.60-jarige man uit Eindhoven omgekomen bij ongeluk A58

Ongevallen |