Bij een aanrijding op de kruising van de Bredaseweg en Warandelaan in Tilburg is maandagochtend een 69-jarige vrouw om het leven gekomen.

Het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak met haar fiets in botsing met een auto. Hulpverleners, waaronder ook een arts van een toegesnelde traumahelikopter, hebben geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren. Dit was tevergeefs, het slachtoffer overleed ter plekke.

De technische recherche doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De Bredaseweg is tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Eerder dit jaar kwamen bij een ongeluk op de Bredaseweg twee fietsers om het leven. Een vrouw (42) en een man (62) uit Tilburg raakten zwaargewond bij een botsing met een auto. De man overleed in juli, de vrouw in augustus.

In oktober 2016 kwam het Rijens echtpaar Van der Veeken in dezelfde straat om het leven toen een auto het tweetal schepte bij het oversteken bij een bushalte in het centrum van Tilburg.Vrouw (69) komt om bij ongeval Bredaseweg Tilburg

Ongevallen |