De politie heeft donderdag een grote partij drugs gevonden in een woning aan het Antillenplein in Tilburg. De politie schat in dat het om duizenden pillen gaat, vermoedelijk xtc, en tientallen kilo’s amfetamine. De exacte aantallen moeten nog worden vastgesteld. Een 54-jarige vrouw, de bewoonster van het huis is aangehouden.

Naast pillen vond de politie ook grondstoffen en materialen om drugs te produceren in de woning. ,,We troffen onder meer los poeder, drugsafval, vaten en mondkapjes aan”, laat politiewoordvoerder Eric Passchier weten. De politie denkt niet dat het om een xtc-lab gaat. ,,Het ziet er naar uit dat er in de woning wel pillen gemaakt worden, maar de grondstoffen voor de pillen lijken ergens anders vandaan te komen.”

Het is niet duidelijk wat de vondst betekent voor de huurder van het huis. Een woordvoerster van Tiwos, de stichting die de woning verhuurt, laat weten dat eerst het politierapport moet worden afgewacht.Politie vindt duizenden xtc pillen en enkele kilo’s amfetamine in woning Antillenplein Tilburg

Invallen/dumpingen |