De politie onderzoekt of er een verband is tussen de dode persoon die woensdagavond is gevonden in een uitgebrand busje in de bossen bij Tilburg en een grote drugszaak die donderdag moest dienen bij de rechtbank in Den Bosch. Een van de verdachten is sinds woensdagavond spoorloos. De 44-jarige Leon V. uit Moergestel kwam donderdag niet opdagen bij de zitting terwijl hij wel verplicht was en wilde komen.

De Brabander zou met nog vier mannen betrokken zijn geweest bij een drugslaboratorium dat op het terrein van zijn autogarage in Moergestel werd aangetroffen. De meest prominente verdachte in de zaak is Corin Denis, captain van No Surrender uit Tilburg.

Het drugslaboratorium werd aangetroffen in het politie-onderzoek Explorer. Tijdens een grootscheepse actie op 4 april 2016 viel de politie op meer dan 100 locaties binnen en verrichtte het tientallen arrestaties. Spil in dit onderzoek is het in een loods in Best gevestigde bedrijfje Party King.Dode autobrand Koebrugseweg Tilburg mogelijk verdachte grote drugszaak

Branden |