Zondagochtend is aan het Vossenpad in Tilburg het stoffelijk overschot van een man gevonden. De politie kreeg omstreeks 06:00 uur een melding, volgens een woordvoerder.

De overleden persoon ligt tussen geparkeerde auto’s, half onder een van de twee voertuigen. De eigenaar van de auto waar de man onder ligt, stond zondagochtend vreemd te kijken. Hij zag pas om zes uur wat er aan de hand was. “Ik stond op rond 05:15 uur, zet een bakje koffie en zet een filmpje op. Even later loop ik naar de keuken en zie ik in de schemer twee benen onder mijn auto”, aldus de eigenaar.

Op dit moment doet de technische recherche onderzoek. Daarnaast is er een tent geplaatst en is de omgeving afgezet. “Het is echt heel bizar. De man ligt op zijn rug en met zijn neus onder mijn auto. Misschien dat hij zijn dood heeft voelen naderen, of daar is neergelegd. Ik heb geen idee.”

Over de doodsoorzaak en de afkomst van het lichaam is nog niets bekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan.Dode man gevonden tussen geparkeerde auto’s Vossenpad Tilburg

Overige |