De politie is maandagmiddag met meerdere eenheden ingezet om 2 vechtende voetbalclubs te scheiden bij voetbalvereniging DSC in Kerkdriel. Er waren zo’n 50 personen bij het incident betrokken.

Volgens de voorzitter van voetbalvereniging DSC is er ruzie ontstaan tijdens de barbecue die het vijfde elftal uit Kerkdriel had georganiseerd. Daarbij zou een gastteam op het terras van de club in conflict zijn geraakt met de thuisploeg. Er werd met tafels, stoelen en bierflesjes gegooid. Zeker 3 mensen liepen hierbij hoofdwonden op en zijn ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

De politie-eenheid Kerkdriel kreeg ondersteuning van collega’s uit Den Bosch en Utrecht. Gezamenlijk lukte het de twee partijen te scheiden en de rust te doen terugkeren. Eén man uit Dordrecht bleef vervelend doen en agenten beledigen. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De politie onderzoekt wat de aanleiding is geweest voor de vechtpartij en wie welke rol in de vechtpartij precies heeft gehad.Massale vechtpartij bij voetbalvereniging DSC in Kerkdriel

Overige |