Een 73-jarige vrouw uit Schijndel is donderdagmorgen rond 10.45 uur aan de Poeldonkweg in Den Bosch overleden bij een auto-ongeluk.

Een vrachtwagen verloor op de bovengelegen A2 een wiel tijdens het rijden. Het wiel viel bovenop de auto die over de Poeldonkweg reed. De auto kwam tot stilstand tegen een betonnen pilaar nabij het viaduct. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie deed onderzoek en agenten hebben de vrachtwagenchauffeur aangehouden voor onderzoek en verhoor. Dat gebeurde op de A59 ter hoogte van de Berlicumseweg, waar de vrachtwagen strandde. Dit is een paar kilometer verwijderd van de plaats waar het wiel werd verloren. De bestuurder werd aangehouden vanwege mogelijke verwijtbaarheid. De vrachtauto is in beslag genomen, het gaat om een trekker met oplegger. De Poeldonkweg, die kruist met de snelweg A2, werd in beide richtingen tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.Vrouw verongelukt door losgeraakt vrachtwagenwiel Poeldonkweg Den Bosch

Ongevallen |