In een rijtjeshuis aan de Kortenaerstraat in Drunen is zaterdagavond rond halfacht het levenloze lichaam van een vrouw gevonden. Een 25-jarige man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

Omstanders stellen dat een man in een naastgelegen woning geboeid werd meegenomen door agenten, maar dit wil de politie nog niet bevestigen. De politie stelt wel dat de 25-jarige man in ‘de omgeving van de woning van de dode vrouw is aangehouden’.

Update 11-01-2015
Het onderzoek in het huis aan de Kortenaerstraat in Drunen waar een dode vrouw zaterdagavond werd gevonden, is zondag nog in volle gang. De politie vermoedt dat de vrouw de bewoonster van het huis was, maar de identiteit van het slachtoffer is officieel nog niet vastgesteld.

Update 14-01-2015
De man die zaterdag werd aangehouden na de vondst van een dode vrouw in Drunen wordt beschuldigd van moord. Zijn voorarrest is met twee weken verlengd, heeft de rechtbank in Den Bosch woensdag besloten.

De politie was woensdag nog steeds bezig met bloedsporenonderzoek in twee naast elkaar gelegen huizen in de Kortenaerstraat.

Dode vrouw gevonden in huis aan Kortenaerstraat in Drunen

Schiet/steek incidenten |