Bij een frontale botsing op de Bredaseweg in Chaam, raakten zaterdagavond vier personen gewond. Twee daarvan zijn er ernstig aan toe.

Om 20.40 uur reed een van de auto’s, bestuurd door een 43 jarige inwoner van De Valom, vanuit de richting Chaam over de Bredaseweg. Vermoedelijk heeft hij daarbij de berm geraakt en zijn auto bij het terugsturen niet onder controle kunnen houden. Zodoende reed hij frontaal tegen de auto van zijn tegenligger. Bij deze aanrijding raakten zowel de bestuurders als ook hun beide bijrijders gewond.

Na de aanrijding was de ravage op de Bredaseweg groot. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit om de inzittenden van het eerste voertuig te bevrijden. Beiden bleken er slecht aan toe en de 34 jarige bestuurder werd dan ook met de trauma helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd bloed van de man afgenomen omdat het vermoede bestaat dat hij alcohol gedronken had.

De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

UPDATE 23-03-2014
De 43-jarige bestuurder die betrokken was bij de frontale botsing tussen twee auto’s op de Bredaseweg in Chaam zaterdagavond, is waarschijnlijk onder invloed van alcohol geweest. Dat meldde de politie zondag.

Vier gewonden bij frontale botsing Bredaseweg Chaam

Ongevallen |