Bij een ongeluk tussen een politie-auto en een personenauto op de N261 bij Sprang-Capelle is zaterdagavond rond 20.15 uur een politieagent lichtgewond geraakt. Hij is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Bevrijdingsweg met de Midden-Brabantweg. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. De politie doet daar momenteel onderzoek naar.

De agent reed vanuit Waalwijk over de Midden-Brabantweg richting Tilburg en botste tegen een Volkswagen die uit de richting van Tilburg kwam en afsloeg naar links bij de Bevrijdingsweg. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. De twee inzittenden van de personenauto, een 18-jarige man uit Sprang-Capelle en een 32-jarige Waalwijker raakten niet gewond.

Het onderzoek naar het ongeluk wordt gedaan door de technische recherche van een ander politiekorps dan waar de agent toe behoort (Midden- en West Brabant).

De uitslag van het onderzoek laat volgens een politiewoordvoerster nog wel enkele dagen op zich wachten. Zij kon dan ook nog geen nadere informatie geven over wat er zaterdagavond is gebeurd.

Ongeval met politiewagen Sprang-Capelle

Ongevallen |