Gilze – Een 83-jarige vrouw uit Gilze is vrijdagavond 25 oktober rond 23.45 uur om het leven gekomen bij een eenzijdige aanrijding op de Rielsebaan. Twee andere inzittenden (uit Rijen) van de deeltaxi waarin zij reden raakten gewond.

Boom

De vrouw reed met een andere passagier (69) en de chauffeur (54) van de deeltaxi over de Rielsebaan. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder tegen een boom. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter kwamen bij het ongeval. De vrouw overleed ter plaatse. De twee gewonde mannen werden naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur is door agenten kort gehoord, hij verklaarde dat de taxi slipte. Een nadere verklaring wordt later van hem afgenomen, aangezien hij naar het ziekenhuis werd gebracht vanwege zijn verwondingen.

Onderzoek

Verkeersongevalsanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde auto’s. Aan de hand van deze feiten en verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Dodelijke aanrijding Rielsebaan Gilze

Ongevallen |