Op de kruising van de Klaverweide met de Koelemei in Breda is woensdagavond een vechtpartij ontstaan tussen twee mannen en een vrouw. Een van de mannen heeft daarbij een kopstoot gekregen. Beide mannen moesten naar het ziekenhuis maar zijn daar inmiddels weer weg. De politie heeft hen aangehouden.

Er kwamen acht politiewagens en twee ambulances naar de Klaverweide. Veel buurtbewoners kwamen kijken wat er aan de hand was.

Kogelvrije vesten
De agenten droegen kogelvrije vesten omdat de verdachte riep dat iemand een vuurwapen bij zich had. De politie heeft omstanders gefouilleerd, maar er werd geen vuurwapen gevonden.

Met bloed besmeurde auto
Er werd rond tien uur nog wel met speurhonden in de omgeving gezocht. Een met bloed besmeurde auto is in beslag genomen.

Vechtpartij
Uit onderzoek bleek dat een man (29) en een vrouw (31) uit Oosterhout ruzie hadden gekregen waarbij de man de vrouw zou hebben mishandeld. Een 25-jarige man uit Breda sprong tussen hen in. Dat draaide uit op een flinke vechtpartij waarbij de Bredanaar de man uit Oosterhout flink verwondde. De Bredanaar raakte zelf ook gewond. Uiteindelijk zijn beide mannen naar het ziekenhuis gebracht.

Aanhouding 
Nadat ze uit het ziekenhuis ontslagen werden, zijn ze direct aangehouden en naar het bureau gebracht.

Grote vechtpartij Klaverweide Breda

Overige |