Bij een botsing op de A2 bij Boxtel zijn zondagmiddag rond 12.45 uur drie Poolse mannen (25, 26 en 22 jaar) en een 18-jarige Poolse vrouw gewond geraakt. Zij zaten in een bestelbus die achterop een stilstaande bestelbus met pech reed.

De bestelbus met pech stond op de linkerrijbaan van de A2 vanuit Eindhoven in de richting van ‘s-Hertogenbosch. De bestuurder van die bestelbus plaatste een gevarendriehoek achter zijn bus en ging op een veilige plek staan. De 26-jarige Poolse bestuurder zag de bestelbus met pech te laat en botste achterop.

De 22-jarige man en de 18-jarige vrouw werden uit het voertuig geslingerd, raakten zwaargewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. De 25-jarige bijrijder raakte lichtgewond bij de aanrijding. De bestuurder van de bestelbus moest door de brandweer uit het voertuig bevrijd worden. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De A2 tussen Boxtel-Noord en Vught in de rijrichting van Eindhoven naar Den Bosch werd afgesloten. De weg lag bezaaid met brokstukken die moesten worden opgeruimd. Het verkeer werd omgeleid via de A50 en de A59. Mensen die stilstonden op de A2 stonden met oververhitte auto’s te wachten.

Drie mannen en vrouw gewond bij verkeersongeval A2

Ongevallen |