Twee auto’s zijn vrijdagnacht iets na middernacht op de Blyde Incomstelaan in Waalwijk op elkaar gebotst. Daarbij zijn drie gewonden gevallen. De veroorzaker, een 24-jarige man uit Sprang-Capelle, is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

In de tweede auto raakten twee vrouwen lichtgewond. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk. Vermoedelijk kwam de veroorzaker op de verkeerde weghelft terecht. Er kwamen drie ambulances naar de plaats van het ongeval.

De man uit Sprang-Capelle raakte bij het ongeval zwaargewond en liep onder andere een schedelbasisfractuur en een gebroken linkerarm en linkerbeen op. Hij werd waarschijnlijk uit de auto geslingerd omdat hij zijn autogordel niet droeg. In de andere auto zaten twee vrouwen uit Waalwijk van 71 en 68 jaar oud. Zij waren volgens de politie aanspreekbaar toen zij per ambulance naar het ziekenhuis gingen.

Verkeersongeval analisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Drie gewonden bij ernstig ongeluk Waalwijk

Ongevallen |