Zaterdagmiddag omstreeks 13:30 vonden twee tieners van rond de 13 jaar het lichaam van een onbekende man op het strandje nabij Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Zij twijfelen geen moment en bellen direct 112. De politie was als eerste ter plaatse en beginnen met behulp van een AED direct met reanimeren. Later wordt dit overgenomen door het personeel van de ambulances.

Na enige tijd besluiten zij dat verder reanimeren geen zin meer heeft. Het slachtoffer wordt onder een laken afgedekt en de Technische recherche van de politie in kennis gesteld om nader onderzoek te komen doen hoe de man is overleden (misdrijf, zelfdoding, natuurlijke dood).

Om 14:32 Twittert de Politie dat er een stoffelijk overschot is aangetroffen, de identiteit is nog niet bekend en het is onduidelijk of het een misdrijf is.

Rond 15:00 uur is de technische recherche ter plaatse en beginnen ze met de sporen in kaart te brengen, niet veel later ontdekken ze dat de man toch nog ademt en weer een hartslag heeft. Hierop worden direct weer twee ambulances opgeroepen, deze hebben de man meegenomen naar het ziekenhuis.

Stoffelijk overschot komt weer tot leven

Overige |