Een 34-jarige motorrijder uit Breda raakte vrijdagavond 19 april 2013 ernstig gewond bij een verkeersongeval. Hij verleende vermoedelijk geen voorrang en botste op een passerende auto.

Het ongeluk gebeurde rond half elf op de kruising Lange Wagenstraat / Nieuwstraat in Gilze. De motorrijder reed over de Nieuwstraat en botste met hoge snelheid tegen een zwarte Kia Cee aan die op de Lange Wagenstraat voorbij kwam. Deze auto werd bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Tilburg. Zij en de overige inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

De motorrijder was er ernstig aan toe. Hij brak vermoedelijk zijn beide onderbenen, bovenbenen en zijn kaak. Hij was wel bij kennis. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waarna hij direct geopereerd werd.

Verkeersongeval analisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde auto. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Motorrijder verleent geen voorrang en botst tegen auto

Ongevallen |