Een 24-jarige Oosterhouter raakte zondagavond levensgevaarlijk gewond bij een verkeersongeval op de Vondellaan in Oosterhout. Het slachtoffer is op de Buurstede aangereden en daarna enkele honderden meters meegesleurd tot op de Vondellaan. Een voorbijganger trof de zwaargewonde man zondagavond rond acht uur aan en waarschuwde de politie. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is per ambulance naar de gespecialiseerde trauma afdeling van het Sint Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht, hier is de man maandagmiddag aan zijn verwondingen overleden.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van eventuele getuigen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Het lijkt erop dat het slachtoffer door een groot voertuig is geraakt, vermoedelijk een vrachtauto of een grote bestelauto. Er zijn op dit moment nog geen aanwijzingen die duiden in een bepaald merk, kleur of type auto. Ook zullen er camerabeelden in de omgeving worden bekeken om het voertuig waarmee de man is aangereden op te sporen.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie bel dan het algemeen politienummer 0900 8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000

Aangereden voetganger Vondellaan Oosterhout overleden

Ongevallen |