Woensdagavond rond 22:45 uur is een echtpaar in hun woning annex bedrijfspand aan de Oude Kerkstraat overvallen door twee mannen. Zij raakten daarbij licht gewond. Door een worsteling wist de bewoner een van de overvallers te verwonden. De twee daders zijn zonder buit weer vertrokken.

De daders belden aan bij het huis aan de Oude Kerkstraat en de bewoner opende de voordeur. Twee gemaskerde mannen bedreigden de bewoner met een vuurwapen en een groot mes. Zij eisten geld. De vrouw des huizes hoorde lawaai en is poolshoogte komen nemen en werd tevens bedreigd en geslagen door de mannen. Er volgde een worsteling tussen de bewoner en de overvallers. Een van de overvallers is daar vermoedelijk bij gewond geraakt.

De overvallers zijn zonder buit vertrokken in de richting van de Maasdijk. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de daders maar ze niet aangetroffen. Het echtpaar is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld. De vrouw was licht gewond aan haar hoofd en de man aan zijn handen en hoofd.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie bel dan het algemeen politienummer 0900 8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Bewoners lichtgewond na overval Oude Kerkstraat Wijk en Aalburg

Overvallen |