Rond half acht kwam de nog onbekende dader de snackbar binnen. Er waren op dat moment geen klanten aanwezig. De eigenaresse had meteen in de gaten dat het fout was, toen de man met een bivakmuts over zijn gezicht, de zaak betrad. Hij was gewapend met een handvuurwapen. De vrouw (44) kon zichzelf in veiligheid brengen door naar achteren te vluchten en het alarm in te schakelen.

De overvaller ging er zonder buit vandoor. Hij vluchtte te voet weg in de richting van het voetbalstadion van RKC. Volgens het slachtoffer ging het om een blanke lange tengere man, gekleed in een zwarte jas met witte strepen (in blokpatroon) op de mouwen. Hij had een bivakmuts op en dreigde met een pistool.

Meteen na de melding zocht de politie de omgeving af. Daarbij werd ook een politie hond in gezet om de vluchtroute van de dader te traceren. De dader werd echter niet meer aangetroffen. De agenten namen vervolgens een aangifte op van de 44-jarige eigenaresse van de zaak. De zaak is al eerder doelwit geweest van overvallers.

Bent U getuige geweest van de overval, of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Het is ook mogelijk om anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

Gewapende overval op snackbar Wang Baardwijksestraat Waalwijk

Overvallen |