Na een melding zondagmorgen dat er op de Waalbandijk een stoffelijk overschot was aangetroffen, is de politie onmiddellijk met een onderzoek gestart. Inmiddels is er een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) geformeerd dat de zaak verder onderzoekt.

Omstreeks 10.00 uur werd het lichaam, van een man, onderaan een talud langs de snelweg A2 opgemerkt door een passant. Die waarschuwde meteen de politie, die de directe omgeving heeft afgezet en een onderzoek begon. In de loop van de middag is een PD (Plaats Delict)-unit geplaatst ter ondersteuning van het sporenonderzoek. Forensische opsporing is nog steeds met dit uitgebreide onderzoek bezig. Ten behoeve van het onderzoek is ’s morgens een politiehelikopter ingezet.

Of er sprake is van een misdrijf is op dit moment nog niet duidelijk. Het rechercheteam kan op basis van de informatie tot nu toe nog niets uitsluiten. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

De politie vraagt getuigen die op de genoemde locatie zaterdag(nacht) of zondagmorgen iets opvallends hebben gezien of gehoord om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Stoffelijk overschot aangetroffen Waalbandijk Zaltbommel

Overige |