Twee vrouwen zijn dinsdagmiddag op hun fiets aangereden op de Margrietweg bij Drunen. Een van de vrouwen is daarbij zwaargewond geraakt. De auto is na het ongeluk doorgereden.

De vrouwen reden rond 15.00 uur naast elkaar op de Margrietweg van Drunen naar Helvoirt. Ze werden van achteren aangereden door een auto die vervolgens doorreed. De andere vrouw raakte niet gewond.
Volgens getuigen zou het gaan om een antracietkleurige auto die bestuurd zou worden door een oudere mannelijke bestuurder. De auto heeft schade aan de ruit en vermoedelijk ook het dak.

Volgens de laatste berichtgeving heeft de bestuurder zich inmiddels gemeld bij de politie.

 

 

Epileptische aanval mogelijk oorzaak van omver rijden fietssters

De automobilist die dinsdagmiddag doorreed nadat hij twee fietssters op de Margrietweg in Helvoirt omver had gereden, heeft daar mogelijk door een epileptische aanval niets van gemerkt. Dat meldt de politie woensdagochtend nadat de man, een 69-jarige inwoner van Berkel-Enschot zich dinsdagavond meldde bij de politie. Toen hij en zijn familie maandag het nieuws over het ongeval hadden vernomen, beseften zij dat de man bij het ongeval moest zijn betrokken. De auto van de man is in beslag genomen en zijn rijbewijs is ingevorderd. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt. De fietssters werden van achteren aangereden. Een 65-jarige inwoonster van IJsselstein raakte hierbij ernstig gewond.

Fietsster zwaargewond bij aanrijding Margrietweg Giersbergen (Drunen)

Ongevallen |