Het Team Grootschalig Onderzoek Batenburg zoekt een onbekende blanke, kale man. De man kan een belangrijke getuige zijn voor de politie met betrekking tot het onderzoek naar de moord op de 32-jarige Necati Kaya uit Dongen. Zijn lichaam werd in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 februari door surveillerende agenten gevonden op de parkeerplaats bij sportcomplex De Vennen aan de Deken Batenburgstraat in Dongen. Hij bleek te zijn doodgeschoten.

In de uitzending van Opsporing Verzocht van 3 april jl. werden vier jongens opgeroepen om zich te melden bij de recherche. Zij hingen tussen 19.30 uur en 20.00 uur die vrijdagavond 3 februari rond bij een bankje in het park naast het scoutinggebouw. Deze jongens hebben zich na de uitzending gemeld bij de politie. Een van hen verklaarde dat hij die avond een man in een lichtkleurige jas heeft zien lopen. De politie zou deze man graag als getuige willen horen. Herkent u zich in het signalement en was u op dat tijdstip in de omgeving of vermoedt u te weten wie deze man is, meld u dan bij de politie.

Reacties
Politie Midden- en West-Brabant: 0900-8844
Misdaad Anoniem dat te bereiken is via 0800-7000
Criminele Inlichtingen Eenheid: 079-3458999

De politie heeft maandagmorgen, 21 mei 2012, een 51-jarige inwoner uit Dongen aangehouden. De man (schoonvader van het slachtoffer) wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 32-jarige Necati Kaya uit Dongen. Hij wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Breda.

Politie zoekt (mogelijke) getuige in onderzoek dood Necati Kaya

Schiet/steek incidenten |